En serie for meg

I dag skrev jeg et om hvor slitsomt jeg synes det er med alle de sexy damene som nærmest brukes som rekvisitter i filmer og serier. Usj og isj. Det gjør meg trist. En serie som også gjør meg trist, men på den helt riktige måten, er Olive Kitteridge (Basert på boken med samme navn av Elizabeth Strout). Den gjør meg glad og rørt og sinna også. Frances McDormand spiller hovedrollen. Jeg har vært barnslig betatt av henne siden jeg så henne i «Almost Famous» for mange år siden. Hun er helt utrolig som Olive. Skjør og nådeløs på en gang.

 

2

 

I går var jeg ute og drakk alt for mange øl på mathallen, så i dag har jeg ikke gjort noe annet enn å se på Olive Kitteridge. Jo, og så laget Nikolai og jeg vafler. Med surmelk. Partylørdag. Innimellom – oftere enn innimellom – mistenker jeg at vi har en mental alder på rundt 80. Det gjør ingen ting. Vi har det helt topp.

 

3

5

4

 

God fyllesyk lørdag fra meg.

…Og se Olive Kitteridge. Den er virkelig helt råbra.

 

1

Livet bak dyrene

Jeg har skjønt at det er en del som lurer litt på hvem jeg er. Det synes jeg er smigrende og hyggelig. Det er jo veldig fint når folk legger merke til en, og har lyst til å vite litt mer. Det er det jeg har tenkt til å bruke denne delen av siden til. Her blir det bilder, tekster og sjokkerende nyheter fra virkeligheten. Livet Blant Dyrene – usensurert. Dristig!

Jeg kommer sikkert til å vise dere masse skisser, skriblerier og uferdige ting. Her er et nøye dandert bilde med «tilfeldig look», kaktus og hipsterfilter, slik at det skal se ut som om jeg har orden på sakene samtidig som jeg er kreativ.

 

prosess

 

Jeg kommer til å poste ting jeg liker, som denne Fantomet-stripen:

 

fantomet

 

… og jeg kommer til å poste massevis av ting jeg ikke liker. Denne reklamen liker jeg for eksempel ikke i det hele tatt.

 

mentholatum

 

I tillegg blir det drypp fra livet som meg.

 

meg2

 

Og mat. Det kommer til å bli prat om mat.

 

mat

 

… men det blir mest tegneserier.

Laget på og brødskiver med peanutsmør