Angre

Jeg er ikke så flink på å takle kritikk. Ikke fordi jeg blir sinna, men hvis jeg får så lite som en anelse om at jeg kan ha gjort noen utilpass, får jeg en puls som en 200-kilos-potetgullsniffende-sofasittende-190-åring med kols. Jeg får heller ikke sove før jeg har ordnet opp.

Jeg slettet den forrige tegneserien, der jeg kan ha virket horribelt utakknemlig for en julegave jeg fikk i år. Det var ikke meningen. Jeg håper jeg ikke blir arveløs og utstøtt, for jeg er ganske glad i familieselskaper og familien min.

Uheldigvis for meg (det er nok karma) var dette også dagen jeg skulle være med kjæresten hjem på andre-juledags-middag for første gang. Det at jeg følte meg som avkommet til Judas og Quisling kan ha ført til at jeg gjorte et noe uheldig inntrykk. 
Jeg tror de fikk en form for sympati til slutt, for jeg fikk med meg en boks kromkaker hjem. 
Jeg har fortsatt ikke fått svar, så jeg begynner å bli nervøs, men jeg har drukket litt rosévin så jeg tror jeg skal holde ut til i morgen. Dessuten er Nikolai her, som utrolig nok liker meg selvom jeg føler meg som en rompe. 
Her er et bilde av Nikolai:
…Oppi dette har jeg fått en nyvunnen enorm respekt for Karl Ove Knausgård. Jeg er glad det ikke er opp til meg å slå et slag for kunstnerisk frihet. Jeg håper jeg blir tilgitt.

Laget på og brødskiver med peanutsmør