Venneløs i TV 2

Nå har jeg jobbet freelance for TV2 i en måned, og skal fortsette å jobbe der frem til februar. Jeg liker TV2. Jeg ser aldri på TV, men det har jeg ikke fortalt til noen der enda.

Jeg har lagt merke til at de andre som jobber freelance, henger med freelance-vennene sine i samme avdeling. Jeg er den eneste freelanceren i min avdeling, og har derfor ingen å henge med når jeg spiser lunsj. Derfor spiser jeg lunsj alene foran mac-en og ser på Greys Anatomy istedet.

En annen ting jeg har lagt merke til er at alle er veldig pene i TV2. Jeg tror det er fordi de vil på TV. Jeg vil ikke på TV, og ser ut deretter. Det kan være med på å forsterke min venneløshet, men jeg er ikke sikker.

En ting jeg derimot er sikker på, er at jeg oppfører meg veldig rart rundt kjendiser. Det er et problem, siden det er ganske mange av dem der. Jeg traff for eksempel Dorthe Skappel i heisen her forleden dag. Det gikk ikke så bra.

Jeg har ikke sett henne siden, så jeg tror hun unngår meg.
Min erstatning for sosialt samvær har blitt å henge ved kaffemaskinen. Der kan jeg høre på de andre som snakker. Jeg tror folk har begynt å legge merke til det, for det er ikke like mange ved kaffemaskinen som det pleide å være.
Jeg overhørte dette gullkornet av en samtale for noen dager siden.
Jeg vet at det ihvertfall er én som liker meg i TV 2. Han jobber på teknisk lager, og syns jeg er grei fordi jeg leverer tilbake det jeg låner. Det gjør meg glad. Nå klistrer jeg post-it lapper med smileansikt og «takk for lånet»-beskjed på alt jeg leverer tilbake. 

Laget på og brødskiver med peanutsmør