Månedens blogg i Stella

Magasinet Stella har trukket frem Livet blant dyrene som månedens blogg. Jeg har aldri vært månedens noe-som-helst før, så dette er veldig stas. Jeg har fått bilde og allting. Og så har de skrevet «bloggtips» i sånne fine pastellfargede sirkler som matcher. Det liker jeg.

Du finner meg enkelt på side 40, ved siden av den veldig blå og brune reklamen for anti-cellulitt krem.
Dette er det første kvinnebladet jeg har kjøpt siden «Topp» intervjuet Elijah Wood etter den første Ringenes Herre-filmen. Nå ligger det og glinser på kjøkkenbordet, sammen med Morgenbladet og Aftenposten Innsikt. Det er som en slags spennende kuriositet. Om du kjøper Stella denne måneden kan du blant annet:
Lese om vårens hete sveiser:
Få praktiske treningstips:
Få nye venner:
Og med det sier jeg god påske! Nå går jeg ut i solen og spiser en is (som definitivt kommer til å legge seg rett på rumpa, så da må jeg nok kjøpe sånn blå og brun cellulittkrem eller ihvertfall begynne å trene med sandsekk)
Laget på og brødskiver med peanutsmør