Den andre innboksen: Ord fra fremmede menn

Visste dere at det finnes en annen innboks enn den vanlige innboksen på facebook? Det oppdaget jeg helt nylig, etter at en venninne postet noen helt hysteriske meldinger hun hadde fått. Det var blant annet en som hadde kalt henne «festrumpe». Et uttrykk jeg umiddelbart adopterte. Nå er alle festrumper. I morgen skal jeg feire tidlig jul sammen med festrumpene i familien til Nikolai. Det gleder jeg meg veldig til.

Nå har jeg pløyet meg igjennom min egen «annet-boks». Først må jeg bare si beklager til alle dere som har skrevet til meg om bloggen, og ikke fått svar. Takk for alle snille ord. Jeg mente ikke å virke som en arrogant dust. Vanligvis prøver jeg å svare på alt jeg får. Meldingene havnet altså i denne mystiske alternative oppsamlingsboksen.

Det første jeg la merke til, var at jeg ikke hadde fått en eneste festrumpe-melding. Det var litt skuffende. Kanskje rumpen min ikke er festlig nok. Heldigvis var annet-boksen full av andre bekreftelser fra fremmede menn, så selvtilliten tok ingen skade.

 

1

 

“People of such magnitude as you” Jess. Magnituuuuude. Jeg ante ikke at jeg var så spesiell. Jeg er redd dette vil gå til hodet på meg. Jeg lurer også litt på hvilket av profilbildene mine fra den tiden som tiltrakk ham. Bildet av en katt med enhjørningshorn, tegningen av meg med T-skjortemotivet «will work for pickles»  eller det der jeg hadde kledd meg ut som en skjeggete Kong Arthur med ringbrynje på studentfest. Jeg får spørre. Lurer på om han fortsatt venter på svar.

Andre virket overdrevent selvsikre i at de ville lykkes med å vinne min gunst, etter å ha sett bilde av meg. Jeg virker visstnok over gjennomsnittlig tilbøyelig til å svare på meldinger fra fremmede menn, på gunn av måten jeg smiler på. Jasså. Helt ny informasjon for meg.

 

3

 

Ikke måten å tiltale «people of my magnitude» på. For en arrogant promp. Æsj.

Mange ville bare si hei

 

4

 

Hiiii på deg.

Andre prøvde å sjarmere med smiger og søte ord, men hadde helt tydelig en annen agenda.

 

2

 

Typisk menn å bare være ute etter hill station

Glad jeg skal spise taco med Nikolai i kveld, og ikke med noen av disse.

Ha en strålende helg, og om noen av dere har hill station og ønsker kontaktinfoen til han siste: gi meg en lyd.

 

Laget på og brødskiver med peanutsmør