Om pynting (og Cate Blanchett)

Jeg liker å pynte meg. Det er helt sant. Jeg eier minst 20 blomsterkranshårbånd, og til og med en øyebrynpenn. Det er gøy med pynt.

En type pynt jeg aldri har fått helt dreisen på, er høye heler. Jeg har mange par, som jeg har stuet inn i et skap jeg nesten aldri åpner. Jeg vet ikke hvorfor jeg fortsetter å kjøpe dem, når jeg vet hvor dumme de er mot føttene. Jeg er nok litt lettpåvirkelig, og blir alltid overbevist av damen i skobutikken, selv om jeg vet at hun lyver.

heler_livetblantdyrene_1

 

Jeg har et slags håp om at heler vil få meg til å ligne litt mer på Cate Blanchett, som jeg synes er den mest elegante damen i hele verden. Men jeg tror det er på tide på erkjenne at i mitt tilfelle har skoene motsatt effekt, og fører til et sett med bevegelser som er alt annet enn elegante.

 

heler

 

Jaja. Vi kan ikke alle være Cate Blanchett, og det er vel greit.

God søndag!

 

 

Laget på og brødskiver med peanutsmør