Livet pakkes i esker

Nikolai og jeg har som kjent kjøpt leilighet. Nå skal vi snart flytte inn i det lyseblå vidunderet. Det gleder vi oss til.

I det siste har vi sortert tingene vi synes er fine og som vi gjerne vil ha med oss videre, fra tingene vi ikke synes er så fine, som Fretex eller søppelbøtten kan få. Jeg mistenker at min terskel for å vurdere ting som «fine» kan være litt for lav.

jennyjordahl_flytte_2

Bare litt… Den T-skjorten er dritfin. Hvem liker vel ikke pickles?

Men nok om syltede agurker.

Jeg har igjennom årene også samlet en rekke skatter av stor (affeksjons)verdi.

jennyjordahl_flytte_1

Innimellom måtte avgjørelsene tas i plenum. Som i tilfellet med de matchende Star Wars-tightsene Nikolai og jeg kjøpte for rundt et år siden, i håp om at den perfekte anledningen skulle melde seg. Det har den ikke gjort.

jennyjordahl_flytte_3De ble med videre. Selvfølgelig. På et eller annet tidspunkt kommer vi til å være de kuleste på festen.

Det er rart å pakke hele livet ned i esker. Plutselig ser man seg selv som den sneglehus-samlede pickels-elskende personen man egentlig er. Jeg tror jeg kan like det.

Laget på og brødskiver med peanutsmør