Norske kvinners drømmejobb – 2012

Jeg har blitt voksen, og begynt å abonnere på Aftenposten. Det har ført til 3 ting.
1. Jeg er oppdatert. Nå vet jeg for eksempel alt om den brennende brunosten i Tysfjord.
2. Jeg kan endelig følge med på Fantomet.
3. Jeg har mye mer papir enn tidligere.
Jeg får også A-magasinet, som jeg er stor fan av. Innimellom skriver de så fine saker at jeg gråter på ordentlig. Det skal riktignok ikke så mye til. Jeg gråt for eksempel i 2 timer etter å ha sett WALL-E for andre gang.
Forrige fredag hadde de en sak om eventyrere, og at norske menn er mye mer eventyrlystne enn tidligere. Dette baserte de på en undersøkelse om «Norske drømmejobber», som ble publisert sammen med artikkelen.
Jeg la umiddelbart merke til noe mystisk.
Personalsjef. Norske kvinners drømmeyrke i 2012 var… personalsjef… PERSJONALSJEF! Ikke et vondt ord om personalsjefer. Jeg er sikker på at de har det fint, og at det er et meningsfylt yrke, men det er snakk om drømmejobben. Menn har ihvertfall eventyrer, pilot og musiker på lista.
Jeg må innrømme at jeg er litt usikker på hva en personalsjef gjør, men jeg har møtt et par opp igjennom, og jeg har en mistanke om at det er noe slikt.
1.
 2.
 3.
Drømmejobben…
Jeg mener… om jeg kunne valgt hvilken som helst jobb i HELE verden, ville jeg ihvertfall valgt noe slikt:
Gal genforsker
Dypvannsdykker/monsterfiskeforsker
Trollmann
Norske kvinner altså… Krysser fingrene for mer magi og mindre personalansvar i fremtiden.
Laget på og brødskiver med peanutsmør