Hva skjedde med stolen?

I forrige innlegg forlot jeg dere her:

Historien om den uheldige kontorstolen har fått litt ymse reaksjoner. Det var tydeligvis en litt rar ting av meg å gjøre. Det er jeg enig i. Jeg syns også det var en litt rar ting. Jeg tror ikke jeg ville gjort det igjen, om jeg hadde fått valget.
Dette er stort sett det folk har å si om saken:

Så… jeg har skjønt at jeg kanskje burde være litt flau. Jeg vet for eksempel at mine nåværende arbeidsgivere leser denne serien. Det burde jeg muligens tenkt på….men de er ganske liberale så jeg tror det går greit. De har ikke tatt fra meg kontorstolen på jobb enda. 
Jeg tror alle mine hemninger for hva som er greit og ikke greit å dele med folk av kroppslige detaljer forsvant den sommeren jeg jobbet som hjelpepleier.
Jeg må riktignok innrømme at jeg var ganske flau morgenen etter hendelsen…
…Og til dere som lurer på hva som skjedde med stolen: Jeg dynket den i salo og vann. Nikolai sa det var greit. Dét er kjærlighet.

Laget på og brødskiver med peanutsmør