Designerfrustrasjon

Jeg jobber som grafisk designer. Folk flest forstår sånn noenlunde hva det betyr, men så er det også de som ikke forstår det i det hele tatt. For dem er jeg omtrent det samme som en trollmann med blyant og mac. Jeg er et slags mystisk vesen med uante evner. Litt som julenissen. Til forskjell fra julenissen, er jeg nødt til å snakke med mine kunder. Det er ofte vanskelig, siden de ikke kan noe om det jeg driver med. Det gjør det litt utfordrende for dem å snakke med meg også. Spørsmål har vist seg å være spesielt kinkig. Det er ikke så lett å formulere spørsmål om noe man ikke vet noenting om. Det vet jeg, for jeg spør om ting jeg ikke kan noe om hele tiden. 
Her er noen litt rare spørsmål jeg har fått:
Så sitter vi der da. I en myr av forvirring. Heldigvis finner vi som oftest ut av det. Jeg er nemlig ganske flink til å mime ting. Det har vist seg å være veldig effektivt. 
Jeg skal vedde på at jeg er mye flinkere med folk enn det julenissen er. 
Sånn! Der fikk jeg delt litt designerfrustrasjon det med dere. Det føltes godt. Dette ble nok et litt nisjete innlegg, men jeg måtte altså bare få det ut av systemet.
…Og hvis noen nå lurer skikkelig på hva jeg driver med, så spør i vei. Jeg syns forøvrig noen burde starte siden «lommedesigneren.» 

Laget på og brødskiver med peanutsmør