Reisedagbok: Vamos a la playa!

Jeg har vært borte en liten stund. Kanskje dere har merket det. Jeg håper det. Grunnen til at jeg har vært borte, er at Nikolai og jeg har vært en uke på Mallorca. Egentlig hadde vi tenkt til å dra til Thailand. Det er bare det at om man først drar så langt som til Thailand, så bør man liksom få maksimalt utbytte av reisen. Da vi skulle bestille hadde jeg ikke lyst på maksimalt-noe-som-helst. Jeg syntes mye var maksimalt i livet fra før av, om ikke ferien skulle være det også. Så derfor ble det altså chartertur til Mallorca. Et sted som ikke krever mer av deg enn at du greier å karre deg til den nærmeste tapas-pizza-steak-paella-bar-restauranten for å få i deg næring et par ganger i døgnet.

Når jeg reiser fører jeg alltid illustrert reisedagbok. Jeg innbiller meg at jeg en gang, når jeg blir gammel og benskjør, kommer til å sette stor pris på det. Det er viktig å huske på de små, rare og fine tingene. Denne reisedagboken fra Mallorca vil, om ikke annet, vise at jeg begynte å forberede meg på livet som pensjonist tidlig.
Turens dagbok ble kjøpt i Palma på «Corte de Ingles», i etasjen der de solgte en kombinasjon av bøker og skjønnhetsprodukter. Den har bilde av en kjærlighet på forsiden og er rød. Jeg er veldig fornøyd med valget.
Det foregår altså slik at jeg tegner ned mer eller mindre minneverdige hendelser, og limer inn mer eller mindre viktige ting relatert til tegningen ved siden av. Det er et system jeg synes fungerer bra.
Jeg tenkte at dere kunne få ta del i reisedagboken denne gangen. Jeg har fargelagt alle tegningene, så dere skal synes at de er fine å se på. De er ikke like fine i boken, så det blir litt juks. Men jeg har hørt at det er lov å jukse på internett.
Her er den helt usensurerte reisedagboken fra Palma, Mallorca. En dag-for-dag-beskrivelse av livet som ung syden-pensjonist.
Ekstra opplysning: Fotografen glemte å si i fra at jeg hadde kaffegrut i hele munnen. Derfor kjøpte jeg ikke bildet. Jeg angrer litt nå. Det var så stygt at det nesten var verdt de 8 euroene de ville ha for det

Utrolig hvor enkelt det egentlig er å fylle dagene…

Vi flyttet altså ikke til Palma. Vi er hjemme igjen nå. Jeg har fått to helt nye pigmentflekker og flasser på nesa. I morgen er det jobb, og ikke pizza og kokkosnøttdrinker til frokost. Jeg har bestemt meg for at det er helt fint. Jeg liker rundstykke med makrell i tomat. Om noe, så skulle jeg ønske at hverdagen min inneholdt litt mer snorkling. Det skal jeg prøve å få til.

Laget på og brødskiver med peanutsmør