Hva sier du? Livet blant dyrene-hefter på Oslo Comics Expo?!

Virkelig? Livet blant dyrene? På trykk? Er ikke det litt retro?

Livet blant dyrene har tatt steget ut av skjermen. Det er nemlig Oslo Comics Expo neste uke. Der har de et salgstelt, og i det salgsteltet skal jeg selge tegneserier. Endelig! Jeg har hatt planer om å være med i flere år, men så måtte dusjen løvblåses, katten måkes og kjøleskapet males. Det ble liksom aldri tid.
…Før i år! Jeg har laget to små hefter. All grunn til bekymring er en samling av serier fra bloggen, så noen av dere vil kanskje ha lest dem før. Derfor føler jeg det er viktig å nevne at det er trykket på særdeles flott og tykt papir. Absolutt verdt de 60-ish kronene jeg kommer til å ta for det.
Hefte nummer to er en helt ny liten historie, med tittelen Det handler om å få endene til å møtes. Serien inneholder ender, gjess, sexy statistikk og udødelige maneter med mer. Også trykket på Allkopis fineste.
Her er et bilde, tatt med hipsterfilter:
For å unngå å måtte leve på nudler de neste månedene, har jeg bare trykket opp 50 stk av hver. Derfor tenkte jeg: Hvis noen av dere har lyst til å reservere et hefte, så kan dere det. Jeg har laget et superdupert skjema, som jeg tror fungerer. Det finner dere her.
Dere kan komme og hente hefter neste lørdag i salgsteltet. Altså lørdag 16. Juni, mellom 11.00 og 19.00. 60 kr per hefte :)
Om det er hefter til overs etter det, vil jeg finne en måte og selge dem på on tha interwebz. Hvis dere virkelig virkelig virkelig vil ha et, men sitter fast i bane rundt jorden et sted, så kan dere sende meg en mail. Vi finner ut av det.
Jeg kommer nok til å sitte stuet vekk i et hjørne et sted. Da jeg endelig hadde fått ferdig seriene, var det nemlig ingen plasser igjen i teltet. Det så dystert ut for salget av Livet blant dyrene – paper edition. 
Heldigvis tok min far grep under oppveksten, og forberedte meg på slike situasjoner tidlig:
Så jeg maste meg rett og slett til plass:
2_expo
Jeg håper dere kommer. Jeg er nemlig litt nervøs. Det kommer til å være så mange flinke serietegnere der. Det er jo litt nervepirrende. Jeg la også merke til at mine serier inneholder mye mer pastellfarger enn alle de andre kombinert. Jeg vet ikke hva jeg skal tolke ut av det.
Følg pastellfargene, så sees vi :)
Laget på og brødskiver med peanutsmør