«Den beste kvinnebevegelsen er vrikking på hoftene»

Jeg er freelance designer. Jeg jobber med reklame, media og underholdning. Jeg frustrerer meg over dette:

penisogballer2
Hvorfor er det slik at sex nærmest er synonymt med kvinnlig seksualitet? Hvorfor blir jeg kalt for «moralens vokter» og uskadeliggjort når jeg prøver å snakke om det?
Hvorfor må jeg tåle slike absurde samtaler:
«Stripping på kvinnedagen?», sier jeg. «Er ikke det et tankekors?»
«Ingenting er bedre enn stripping på kvinnedagen,» svarer han «Du vet den beste kvinnebevegelsen er vrikking på hoftene…»
Nei, så artig!
Det handler om penger, sier de. Det handler om å gi folket det de vil ha. Det handler om å pushe grenser. Er pupper og lår det samme som å pushe grenser? Er ikke det litt gammeldags? Kan vi ikke prøve å gi folket det de ikke visste de ville ha? Er ikke det grensesprengende?
Laget på og brødskiver med peanutsmør