Om pynting

Den 16. Mai var jeg på galla. Det var stor stas. Jeg har vært på 16. Mai-galla hos Det Norske Studentersamfund mange ganger før, men denne gangen kjøpte jeg kjole spesielt for anledningen. Jeg følte meg litt som Dronning Sonja. (Ihvertfall slik jeg innbiller meg at Dronning Sonja føler seg.) Det var spennende.
Men så er det visst sånn at det skal mer til enn kjole når en skal pynte seg ordentlig. Man trenger ting som hårnåler og smykker og foundation og diamanter. Alt jeg har av smykker har ugler på seg, og jeg går bare til frisøren en gang i året. Jeg har aldri sett Dronning Sonja gå med ugler, og hun har sikkert egen hoffrisør.
Siden Dronning Sonja ikke var tilgjengelig da jeg gjorde meg klar, spurte jeg amerikanske tenåringsjenter på youtube om råd istedet. De pleier å pynte seg mye.
Det gikk ikke så bra.
galla1
Etter to timer med skjønnhetstortur kom Nikolai hjem. Han brukte ca 20 minutter på å se ut som James Bond. Neste gang skal jeg gå i dress og klippe guttesveis…
Men vi ble fine til slutt begge to.
Ikke at det egentlig er så stort poeng å bli fin. Det ender jo på samme viset hvert år:
Håper alle hadde en fin 17. Mai. Jeg sov for det meste.
Laget på og brødskiver med peanutsmør