Sommerkroppen og meg

Hei!
Jeg heter Jenny og er 25 år gammel. Dette er min sommerkropp 2014.
 
Min sommerkropp 2014 er påfallende lik min vinterkropp 2013/2014, bare en god del svettere, rødere og mer fregnete. Sommerkroppen min har, akkurat som vinterkroppen, ligget stabilt på rundt 60 kilo og 168 cm siden jeg var 13 år gammel. Jeg tenker det er fordi den har funnet ut av hvordan den skal se ut, og det burde være helt greit.
 
Likevel er overgangen fra vinterkropp til sommerkropp mye vanskeligere enn det jeg synes er nødvending. Det er nok fordi dufflecoat og stilogs byttes ut med mye mer sparsommelig bekledning. Spesielt jeg, som svetter over gjennomsnittlig mye når tempraturen kryper over 19 grader, trenger små plagg med mye gjennomlufting. Mye hud der altså, og da er det plutselig fritt frem for alle og enhver å mene noe om det avkledde kvinneskroget.
 
Mange har i hvert fall tatt seg friheten til å mene mye om min figur siden jeg sluttet å være barn.
 

 

Det virker som om min avkledde sommerkropp bare har som funksjon å være attraktiv, og at den feiler miserabelt år etter år. Om mitt nakne lår ikke makter å tiltrekke en horde av virile mannfolk, eller i hvert fall vekke misunnelse hos andre kvinnfolk, så er det et innmari dårlig lår. Et usexy og overflødig lår jeg burde skamme meg over og dekke til.
 
Det utrolige er at min sommerkropp, akkurat som min vinterkropp, overrasker år etter år ved å vise at den behersker en hel rekke andre oppgaver. Denne sommeren har jeg, i tett samarbeid med den avkledde sommerkroppen, fått til en masse:
5
 
Og i tillegg til alt dette har jeg og min hårete, minipuppede og storrumpede sommerkropp greid å beholde mannen den tiltrakk seg for to år siden. Kan det være at mannen synes det er viktigere at jeg lager dataspill, enn at kroppen min er hårløs? Kan det være at han ikke ser på kroppen min utelukkende som en sex-ting, og at han i stedet er fornøyd med at jeg og hendene mine lærte ham å sløye fisk?
Den glatte, barberte, slanke, stramme, kurvede, brune, glinsende og seksualiserte kroppen ligger rundt oss som en klam tåke. Den grumser til hvordan vi opplever verdien av både oss selv og andre. Vi er så mye mer enn kropp, og kropp er så mye mer enn sex, uansett årstid.
 
Laget på og brødskiver med peanutsmør