Agurkflyndre og banantorsk – Den norske vegetarianeren

Uken som vegetarianer går så langt veldig bra. Jeg er mett, jeg tror jeg er ganske sunn og jeg føler meg som Jamie Oliver på kjøkkenet med alle de nye funky ingrediensene jeg har kjøpt. Jeg prøver til og med å gro min egen persille i vinduskarmen. I´m on fire! Den skal hete Persillusconi. Nok om det.

Jeg har fått massevis av gode tips og råd fra både venner og fremmede. Min oslobosatte australske vegetarvenn gjorde meg for eksempel observant på en mystisk norsk variant av vegetarianisme.

Veldig merkelig, synes jeg. Men alle har vel sitt.
Det blir ingen norsk-vegetarianisme og kålrotbreiflabb på meg. Jeg holder meg til den vanlige internasjonale varianten. 
Hvis dere vil se hvordan det går, kan dere søke på #livetblantgrønnsakene på instagram. Der leker jeg matblogger og legger ut trendy bilder med filter. Som dette.
Laget på og brødskiver med peanutsmør