Dvaske vegetardamer

Jeg har nådd dag tre i uken som vegetarianer. I går skrev jeg om hvordan folk har gitt meg massevis av gode tips og råd. I dag fikk jeg enda et tips. Dette fra en velmenende men passe frekk herremann. Jeg vil si at det kanskje er et av de mer absurde tipsene jeg har fått.  


Hvor begynner man? ”Vegetardamer” i stedet for ”vegetarianere” er én ting, men å toppe det med en advarsel om at jeg som vegetardame må ”passe meg” for å ikke bli ”dvask”?!


Jeg synes vel egentlig ikke han hadde behøvd å bry seg om risikoen for min potensielle damedvaskhet i det hele tatt. Sist jeg sjekket var det uansett et usunt kosthold som gjorde folk dvaske, plantebasert eller ei. Og om han egentlig mente å advare meg mot å bli usunn, burde han vurdert å bruke ord som ikke handlet om kjønn og utseende. Det er mitt tips tilbake. 
Snakk om å tråkke i salaten! (vegetarhumor)
Laget på og brødskiver med peanutsmør