Gladreklame

Jeg er ikke så overbegeistret for reklame. Det har dere kanskje merket. Det er jo egentlig litt paradoksalt, siden jeg jobber i kommunikasjonsbransjen.

Jeg tenker at mye av reklamen vi utsettes for, virker omtrent like konstruktivt på samfunnet som en byllepest. Den får oss til å føle oss skikkelig dårlig. Det har jeg jo skrevet litt om i det siste. Reisebyråenes smekre bikinidamer plaget meg sist.

Akkurat derfor syntes jeg det var så hyggelig da jeg en sen kveld gikk forbi Star Tours nye kampanje. En eldre smilende herremann med bok, lyste mot meg i mørket. Senere har jeg funnet flere andre boards, med blant annet et flott eldre par.

 

SEXY

 

Nå synes jeg ikke at man skal farte med fly til syden i tide og utide, men om man først skal det, er det fint å gjøre det uten dårlig selvtillit

 

Laget på og brødskiver med peanutsmør