Nyheter og kvinnenyheter

I et innlegg i Aftenposten, skriver Margrethe Haavaldsen om kvinnesatsningen til Hegnar.no, HegnarKvinner. Vi kvinner trenger visst helt egne nyheter. Det er en nyhet for meg.

 

hegnar

 

«Rå, rask og rett på sak. Nyheter fra økonomi, næringsliv, børs og finans,» er den røffe og tøffe beskrivelsen av Hegnar.no på facebook. Vi kvinner er ikke like røffe og tøffe og rett på sak. «HegnarKvinner skal inspirere og underholde kvinner som er interessert i både næringsliv, karriere og livsstil,» står det. HegnarKvinner gir deg «gode råd innen karriere, mote, vin og mat – det du trenger å vite + litt til»

Jeg har aldri kjent noe særlig behov for egne kvinnenyheter. Vanlige nyheter har fungert helt fint for meg. Men så er jo jeg en sånn særing som bruker vanlige kulepenner også, og ikke kvinnepenner, så det er mulig jeg ikke er kvinne nok til å forstå.

Laget på og brødskiver med peanutsmør