Stemmen

Den siste uken har vært litt overveldende. Ikke sånn Justin-Bieber-på-turne-overveldende, men overveldende nok for en som ikke har vært i rampelyset før. I hvert fall ikke siden jeg var 12 og ble intervjuet om alver. Det var nervepirrende nok det altså, men ikke helt det samme.
1
Denne gangen har jeg ordentlige meninger, og det virker som om folk er interessert i å høre dem. Tenk, jeg har endelig en stemme som er bra nok, viktig nok og artig nok til å få oppmerksomhet. Det er ganske utrolig. Slik har det nemlig ikke alltid vært.
 
 
Så det er jo temmelig oppløftende!

Etter Aftenposten er det plutselig mange flere som er interessert i tegneserien og meg. Jeg har fått være med på helt nye ting. Det har vært ganske sprøtt, smigrende, gøy, rart og nifst på en gang.
I løpet av den siste uken har jeg:
 
Jeg er jo vant til å skrive og tegne i ro og fred, der jeg kan bruke laaang tid på å tenke ut hva jeg vil si. Å snakke om de samme tingene er nytt for meg. Radio er nytt. Intervju er nytt. Nå skal jeg snakke til så mange mennesker på en gang – direkte. 
Jeg tenker virkelig at jeg har fått en helt unik sjanse til å fortelle hva jeg mener, med min helt nye stemme. Den kan nok virke litt uøvd, men den er viktig likevel. Jeg håper dere hører. Jeg planlegger nemlig å si smarte ting. 
Laget på og brødskiver med peanutsmør