Jenter på jentetur

Det nye året innledes passende med to helt nye ting. Jeg er på jentetur, som jeg aldri har vært før, og jeg er på Gran Canaria, der jeg aldri har vært før. «Oss jentene» er mamma, søsteren min og meg. Jeg tror egentlig vi er kvinner eller damer, og ikke jenter, men det heter visst jentetur uansett.

Selv om jeg ikke har vært på jentetur før, har jeg likevel et ganske klart bilde i hodet av hva det innebærer. Reiseselskapene er flinke til å informere om alle de spennende aktivitetene som passer for oss jenter når vi er i syden. (Se bilder under)

Først må man selvfølgelig reise dit, til syden altså, med masse tung bagasje. Det kan være slitsomt å rulle den over stranden i høye heler, men da er det bare å bite tennene sammen og la det stå til:

 

hotellet

 

Når vi endelig kommer frem kan vi kaste av oss både de høye helene og alt annet, og kose oss glugg i hjel på stranden. Innimellom koser vi oss så mye at vi putter sjøstjerner i trusen. Det er toppen av lykke, sånn omtrent.

 

strand

 

…men bare sånn omtrent altså, for det aller beste vi liker å gjøre er å vasse. Vassing er rett og slett helt himmelsk for oss damer.

 

vasse

 

Som dere skjønner gledet jeg meg veldig til jentetur. Bare havet, bikinien, jentene og meg i en uke. Ah.

Vi har bare vært her én dag så langt, men turen har vist seg å være litt annerledes enn forventet. Det hele startet med at jeg ikke fikk sove kvelden før reisen. Jeg hadde sett to timer av bakomfilmen til Ringenes Herre før jeg la meg, og lå hele natten i en slags underlig halvvåken tilstand der jeg trodde jeg var en Uruk-Hai. (Et slags blodtørstig kamptroll, for de som ikke har sett filmene eller lest boka). Det var veldig slitsomt.

 

1

 

Reiseselskapene sier ikke så mye om oppladningen til jentetur, så kanskje dette er helt normalt. Jeg vet ikke. Jeg var i hvert fall ganske sliten da jeg kom frem, så jeg orket ikke å vasse. Dessuten blåste det veldig. Det var egentlig litt godt.

 

2

 

De andre jentene var også slitne, så istedet for å ta av oss klærne, dro vi heller ut og spiste. Jeg spiste min første biff på lenge og drakk øl. Jeg er ikke sikker på om det er greit på jentetur. Jeg har ihvertfall ikke sett så mange reklameplakater av biff, øl og jenter. Jeg skal google litt, og finne ut av om det er ok.

 

4

 

Etter det gikk vi tilbake og dusjet. Så sovnet vi, og sov helt til klokken elleve i dag.

Vassing ble ikke foreslått, slik jeg hadde forventet. Jentene ville andre ting.

 

5

 

Så da jogget jeg en runde. Etter det spiste vi lunsj.

Jeg begynner å lure litt på om reiseselskapene har løyet litt om hva jenter gjør når de er på tur, men jeg skal ikke si noe sikkert. Det er jo tross alt 6 dager til vi skal hjem. Alt kan skje.

Jeg koser meg uansett veldig.

…Men jeg skal se om jeg ikke finner meg en sjøstjerne å stikke i trusen før vi reiser igjen.

 

6

 

Laget på og brødskiver med peanutsmør